STM Milli Çözümlerini SEDEC Fuarı’nda Sergiledi!

04.07 2022

SEDEC2022%20(6)

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve "Savunma ve Havacılık Sanayii İhracatçıları Birliği" desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek Anayurt ve Sınır Güvenliği Fuarı SEDEC, 28-30 Haziran tarihleri arasında Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirildi.

Türkiye’nin milli teknoloji hamlesinde önemli rol oynayan STM Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş., yenilikçi ve milli teknolojilerini SEDEC’te sergiledi. Cumhuriyetimizin 100. Yılında göreve başlayacak Türkiye’nin ilk milli fırkateyni TCG İSTANBUL (F-515), Pakistan Denizde İkmal Tankeri ve TS1700 Denizaltı maketlerinin yanı sıra; Türkiye’nin ilk mini vurucu İHA’sı KARGU da, fuar katılımcıları ile buluştu.

Brezilya ve Pakistan başta olmak üzere üst düzey pek çok yabancı askeri heyeti stadında ağırlayan STM, yürütülen projeler ve iş birlikleri için verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

STM Bilgi Sistemleri Direktörü Aydın Kara, SEDEC Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Sınır Güvenliği Teknolojileri (Otonom ve Yapay Zeka), paneline konuşmacı olarak katıldı ve STM’nin bu alanda yürüttüğü projeler hakkında sunum yaptı.

 

SEDEC2022%20(3)

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.