STM Yenilikçi ve Milli Ürünleriyle IDEF’21’de!

10.08 2021

Portal

Bu yıl, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, gerçekleştirilecek 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF’21) öncü projelerimiz ve dikkat çeken ürünlerimizle yerimizi alacağız.

Yenilikçi ve milli ürünler ile Türkiye’nin savunma sanayii ve milli teknoloji hamlesine önemli katkılar sunan şirketimiz, ön plana çıkan deniz projeleri, taktik mini İHA sistemlerisiber güvenlik ve bilişim çözümleri ile IDEF’21’de boy gösterecek.

Askeri Denizcilik Projeleri IDEF’21’de Sergilenecek

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) öncülüğünde önemli projelere imza atan şirketimiz, sahip olduğu mühendislik kabiliyetleri ve geliştirmiş olduğu askeri denizcilik platformu projeleri ile IDEF’21’de yerini alacak.

Askeri denizcilik alanında Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil eden ve Türkiye’nin ilk milli fırkateyni TCG İSTANBUL’un ana yüklenicisi olan şirketimiz; MİLGEM, İ-Sınıfı Fırkateyn, Lojistik Destek Gemisi, TS1700 Denizaltı, Açık Deniz Karakol Gemisi (OPV) ürünlerini ve yeni konsept tasarımlarını sergileyecek.

Taktik Mini İHA Sistemleri IDEF’21’de Ziyaretçiler ile Buluşacak

İnsansız ve akıllı sistemler alanında Türkiye’de ve dünyada öncü projeler üreterek, hayata geçirdiğimiz taktik mini İHA sistemlerimizi de, 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda sektörün beğenisine sunacağız.

TSK tarafından aktif olarak kullanılan ve bu yıl ihracat başarısına imza attığımız Taşınabilir Döner Kanatlı Vurucu İHA Sistemi KARGU, fuarda boy gösterecek ürünlerimiz arasında yer alıyor.

Taşınabilir Döner Kanatlı Vurucu İHA Sistemi KARGU’ya ek olarak, mühimmatlı test atışlarını başarıyla geride bırakan Taşınabilir Sabit Kanatlı Vurucu İHA Sistemimiz ALPAGU ve Taşınabilir Döner Kanatlı Gözcü İHA Sistemimiz TOGAN da STM standında ziyaretçiler ile buluşacak.

Savunma sanayi alanında öncü yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılım sağlayacağı 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetimi ve sorumluluğunda, 17-20 Ağustos 2021 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

STM Savunma Teknoloji̇leri̇ Mühendi̇sli̇k ve Ti̇c. A.Ş. IDEF’21 Stant Bilgileri

Salon: 3

Stant: 320A

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.