TEKNOFEST 2020'de Yerimizi Aldık!

24.09 2020

 Teknofest

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; 2017 yılından beri Türkiye’nin millî teknoloji hamlesini gerçekleştirme hedefiyle devam ediyor. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye'nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST 2020'de bu yıl STM olarak yine yerimizi aldık.
24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Milli Mücadele'nin Gazi şehri Gaziantep'de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2020'de yine birbirinden farklı kategorilerde bir çok teknoloji yarışmaları düzenlenmekte.
STM olarak, bu yıl TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonasına destek vererek, 25-26 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep / Rumkale'de Türkiye'nin en hızlı 16 drone pilotunun mücadele edeceği yarışmada bu eşsiz heyecana bizler de ortak oluyoruz. Türkiye Drone Şampiyonasında finale kalarak derece alacak olan yarışmacılar, geçen sene destek vermiş olduğumuz "World Drone Cup" yarışmasının seneye gerçekleştirilecek olan yeni versiyonunda yarışma hakkı kazanacaklar.
Türkiye Drone Şampiyonası ve TEKNOFEST 2020 ile ilgili sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımları takip ederek sizler de bu heyecana ortak olabilirsiniz...

https://twitter.com/STMDefence  
https://www.instagram.com/stmdefence/

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.