Teknofest Ankara'da STM Rüzgarı Esecek

29.08 2023

STM%20TEKNOFEST%20Ankara%202023%20(2)

Milli Teknoloji Hamlesi ışığında düzenlenen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST coşkusu bir kez daha başlıyor.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. yenilikçi milli mühendislik çözümleriyle, 30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanı’nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST'te yerini alacak!

Geleceğin Teknolojileri STM Standında!

Her TEKNOFEST'te olduğu gibi bu yıl da STM, etkinlikteki yerini alarak, ziyaretçilere son teknoloji ürünlerini sergileme fırsatı sunacak.

STM standında ziyaretçiler, Türkiye'nin ilk milli fırkateyni, MİLGEM İstif (İ) Sınıfı’nın yanı sıra Türkiye'nin ilk milli vurucu İHA'sı KARGU, sabit kanatlı vurucu İHA ALPAGU, Türkiye'nin ilk küçük boyutlu milli denizaltısı STM500, Pakistan Denizde İkmal Tankeri (PNFT) denizaltı maketlerini yakından görme fırsatı bulacak.

Aynı zamanda,  Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma operasyonlarında etkili bir şekilde kullanılarak, enkaz altından 50'den fazla insanın kurtarılmasına SAĞLAYAN yerli teknoloji ürünü STM Duvar Arkası Radar (DAR) da Teknofest Ankara etkinliğinde sergilenecek.

Siber Kahramanlar Teknofest’te!

STM, siber güvenlik alanına ilgi duyan gençlere interaktif ve eğlenceli bir deneyim sunacak. Bu özel etkinlik sayesinde gençler, siber güvenlik dünyasına giriş yaparak, temel siber güvenlik kavramlarını anlama ve uygulama fırsatı bulacaklar. STM'nin uzmanları tarafından hazırlanan zorlu görevler ve bulmacalar, gençleri siber güvenliğin temel prensipleriyle tanıştıracak ve onlara yeni yetenekler kazandıracak.

STM%20TEKNOFEST%20Ankara%202023%20(1)

Minikler, Hayallerindeki Gemi ve Dronu Çizmek İçin STM Standında Buluşuyor

"Hayalindeki Gemi ve Dronu Çiz" etkinliğine katılan çocuklar, hayal güçlerini kağıda dökerek, tasarladıkları gemileri, denizaltıları, uçakları ve İHA'ları sergileme fırsatı bulacak.  Eğlence ve öğrenmenin bir araya geldiği etkinliklerden bir diğeri ise Hafıza Oyunu olacak. Minikler farklı gemi ve dronları eşleştirmeye çalışarak hafıza ve dikkat yeteneklerini sınayacak dereceye girenler, ödülleriyle birlikte sürpriz hediyeler kazanacak.

Tüm bu heyecan verici teknolojileri, etkinlikleri ve daha fazlasını deneyimlemek için sizler de STM'nin TEKNOFEST Ankara'daki B-8 numaralı standını ziyaret edebilirsiniz!

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.