STM, Veri Merkezleri ve Bilişim Teknolojileri Çözümlerini Data Center Ankara'da Paylaştı

27.02 2024

STM Data Center

Siber güvenlik, bilişim ve büyük veri alanında, hem askeri hem sivil çözümler üreten STM, veri merkezi sektörünün buluştuğu “Data Center Ankara” etkinliğinde yerini alarak, veri merkezleri alanındaki faaliyetlerini katılımcılarla paylaştı.

Türkiye’nin tek veri merkezi konferansı etkinliği olan "Data Center", 27 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirildi. STM, kritik kurum ve kuruluşların kritik bilgi ve verilerin güvenli bir şekilde korunması, saklanması ve işletilmesini sağlamak amacıyla yürüttüğü veri merkezi projelerini-kabiliyetlerini, Data Center Ankara etkinliğinde paylaştı.

STM Veri Merkezleri ve BT Altyapı Grup Yöneticisi Servet Ergör, “Global Dönüşümün Anahtarı: Veri Merkezleri ve Teknolojinin Küresel Yansımaları” başlıklı sunumuyla, veri merkezlerinin geleceğine ışık tuttu ve kamuda STM'nin yürüttüğü projeleri anlattı. Ergör, STM’nin güvenlik ve savunma sanayii olmak üzere, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren organizasyonlar için veri merkezi ve bilgi teknolojileri alanlarında gereksinim ve mevcut durum analizinden, tasarım ve gerçekleştirme faaliyetlerine, güncel bilgi teknolojileri uygulamalarından aktif-aktif veri merkezi çözümlerine kadar tüm hizmetleri sunduğunu belirtti. Ergör, uluslararası sertifikalara sahip tecrübeli STM personeli ile bu alanlarda danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin sağlandığı bilgisini de verdi.

 

Data Center STM

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.