Başta güvenlik ve savunma sanayii olmak üzere, Kamu ve Özel sektörde faaliyet gösteren organizasyonlar için veri merkezi ve bilgi teknolojileri alanlarında gereksinim ve mevcut durum analizinden, tasarım ve gerçekleştirme faaliyetlerine, güncel bilgi teknolojileri uygulamalarından aktif-aktif veri merkezi çözümlerine kadar tüm hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca, uluslararası sertifikalara sahip tecrübeli personelimizle bu alanlarda danışmanlık ve eğitim hizmetleri sağlıyoruz.
SSB bünyesinde yeni bir Veri Merkezi kurulması ve hizmete alınması faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.
Yüksek güvenlik ve işletme standartlarında bir Veri Merkezi tasarlanmış ve hayata geçirilmiştir.
Yüksek yoğunluklu (HPC) sistemlerinin konumlandırılması amacıyla ilave bir Veri Merkezi tasarlanmış ve hayata geçirilmiştir.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün mevcut veri merkezi ile aktif-aktif çalışacak yüksek işletme standartlarında bir iş sürekliliği veri merkezi tasarlanması, inşa edilmesi, devreye alınması, ayrıca mevcut veri merkezinde gerekli iyileştirmelerin yapılarak ilave bir Felaket Kurtarma Merkezi’nin tasarlanması faaliyetlerini içermektedir.
EGM İş Sürekliliği ve FKM Projesi kapsamında yapılması planlanan İş Sürekliliği Veri Merkezi (İSVM)’nin ihtiyaçlarına uygun binaların (beyaz alan, enerji merkezleri vb.) yapım işi faaliyetlerini içermektedir.
Yedek Bilgi Sistemleri Veri Merkezi yapılmış ve bünyesinde Veri Depolama, Yedekleme ve Görüntü Aktarma Sistemleri sağlanmıştır.
Jandarma Genel Komutanlığı’nın web tabanlı veri depolama ve dosya paylaşımı ihtiyacına yönelik Bulut Depolama ve Güvenliği sisteminin tedarik ve entegrasyonu ile eğitim ihtiyaçlarının karşılanması faaliyetlerini içermektedir.
Jandarma Genel Komutanlığı’nın bilgi teknolojileri kapsamındaki ihtiyaçlarını gidermek üzere Kolluk Analitiği Karar Destek Sistemi geliştirilmesi faaliyetlerini içermektedir. Jandarma sorumluluk bölgelerindeki çeşitli suçların analiz edilmesine ve önlenmesine yönelik karar destek modelleri geliştirilmiştir.
Dünya standartlarında, güvenilir yapıda, işletimi kolay, genişlemeye elverişli bir iş sürekliliği ve kolluk analitiği merkezi inşa etmek ve ayrıca ihtiyaç duyulan aktif bilgi sistemleri bileşenlerini çalışır halde teslim etmek, mevcut veri merkezinden İş Sürekliliği ve Kolluk Analitiği Merkezine verileri taşınması faaliyetlerini içermektedir.
PMI-PMP Sertifikalı Yöneticiler
PRINCE2 Sertifikalı Yöneticiler
INCOSE-CSEP Sertifikalı Mühendisler
Tier-3 ve Tier-4 Veri merkezi projesi kurulum ve yönetim tecrübesine sahip uzman personel UPTIME Institute tarafından verilen ve uluslararası çapta kabul gören TIER Sertifikaları, veri merkezlerinin yeterlilik esaslarını değerlendirir.
UPTIME TIER Sertifikası veri merkezlerinin: Elektrik altyapısı, soğutma, güvenlik, yangın, bina sağlamlığı, network yapısı gibi konularını değerlendirir. Felaket durumlarında hizmet verebilme kapasitesini ölçer. Ayrıca Veri Merkezlerinin Amortisman süresini (ROI) ölçmek için veri sağlar.
BICSI-DCDC Sertifikalarına sahip Uzman Personel
Bu sertifikaya sahip personel Veri merkezleri tesislerini tasarlama ve kurma konusunda yetkinlik gösterir.