Deniz Projelerimizi ve Vurucu İHA Sistemlerimizi Kolombiya’da Sergiledik

02.12 2021

STM%20Expodefensa%20Fuar%C4%B1%20Kolombiya%20(1)

Kolombiya’da gerçekleştirilen Expodefensa Fuarı’nda, askeri deniz platformlarımızı ve taktik mini İHA sistemlerimizi sergiledik.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) öncülüğünde, Türkiye’nin ihtiyaçları için elde ettiğimizi tecrübeleri; dost ve kardeş ülkelere de taşıyan şirketimiz, Güney Amerika’nın en büyük savunma fuarlarından Expodefensa 2021’e katılım sağladı.

Kolombiya’nın başkenti Bogota’da 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Expodefensa Fuarı’nda yerimizi alarak, deniz projelerimizi ve taktik mini İHA sistemlerimizi Güney Amerika ile buluşturduk. STM olarak, Expodefensa 2021’de; Kolombiya Deniz Kuvvetleri için MİLGEM tekne formunda, teklif kapsamında tasarladığımız CF3500 Fırkateynini sergiledik. Fuarda İ-Sınıfı Fırkateyn ile taktik mini İHA sistemlerimiz; ALPAGU, KARGU ve TOGAN’ı ziyaretçilerin beğenisine sunduk.

Kolombiya Savunma Bakanı, Kolombiya Deniz Kuvvetleri heyeti başta olmak üzere, Güney Amerika’dan çok sayıda üst düzey heyeti de Expodefensa’da standımızda ağırladık.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.