Gürbağ ile Stratejik İş Birliği Anlaşmasına İmza Attık

02.02 2022

STM%20G%C3%9CRBA%C4%9E%20Stratejik%20%C4%B0%C5%9F%20Birli%C4%9Fi%20Anla%C5%9Fmas%C4%B1%20%C4%B0mza%20T%C3%B6reni%20(2)

 

STM olarak GÜRBAĞ ile, “Hidrojen Enerji ve Tahrik Çözümleri” ile “Stabilize Pan-Tilt ve Lazer Haberleşme Çözümleri” alanında stratejik iş birliği anlaşmasına imza attık.

STM Genel Müdürlük binasında gerçekleştirdiğimiz, “Stratejik İş Birliği İmza Töreni”ne, Genel Müdürümüz Özgür Güleryüz, GÜRBAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban ve iki firmanın ilgili yetkilileri katıldı.

Törende, gelişen teknolojinin ihtiyaçlarına bağlı olarak, “Hidrojen Enerji ve Tahrik Çözümleri” ile “Stabilize Pan-Tilt ve Lazer Haberleşme Çözümleri” alanında iş birliğine imza attık. İş birliğine gidilen alanlarda, AR-GE, ürünleşme ve saha uygulamasını hayata geçireceğiz.

Genel Müdürümüz Özgür Güleryüz, Türkiye’de bu alanda ilk kez bir stratejik iş birliğine imza atıldığını belirtti. Hidrojen enerjisi ile, su üstü ve su altı platformların enerji verimliliğini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Güleryüz, stabilize pan-tilt ve lazer haberleşme ile ise deniz, hava ve kara platformları arasında güvenli bir iletişim sağlayacaklarını kaydetti. Güleryüz, iş birliğimiz kapsamında, en az bir çözümün, bu yıl sonuna kadar sahada olmasının planlandığını söyledi.

 

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.