Siber Güvenlik Haftası Başlıyor…

19.12 2020

Aaaa Siber%20g%C3%BCvenlik%20haftas%C4%B1

Oluşumundan bu yana aktif bir biçimde destek olduğumuz Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi‘nin, 21-25 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Siber Güvenlik Haftası’nın ana sponsoru olduk.

‘Siber Güvenlik Haftası’ Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin, üye firmalarla birlikte yerli siber güvenlik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak; bu alandaki farkındalığı ve iş birliklerini artırmak; kamu, özel sektör ve akademiyi bir araya getirmek amacıyla düzenlenmektedir.

 T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve T.C. Dijital Dönüşüm Ofisi himayesinde 21-25 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek ‘Siber Güvenlik Haftası’nın açılış töreni, 21 Aralık günü T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde sınırlı katılımla gerçekleştirilecek. Açılış töreni sonrasında online platformlarda devam edecek olan etkinlikte; Milli Siber Güvenlik Zirvesi ve 80’in üzerinde Küme‘ye üye firmanın stantlarla katılacağı Sanal Siber Güvenlik Fuarı’nın yanı sıra webinarlar, yarışmalar ve eğitimler de düzenlenecek.

 Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Bülent Soydal’ın konuşmacı olarak katılacağı Siber Güvenlik Haftası’nda şirketimiz de 6 ayrı etkinlikle yer alacaktır.

Etkinlik 1

"Kurumsal Zafiyet ve Risk Yönetimi"

Etkinlik 2

"IoT Cihazlara Yönelik Kablosuz Saldırılar"

Etkinlik 3

"Türkiye’nin ilk EKS Tabanlı Test Yatağı Merkezi-Dünü Bugünü Yarını"

  Etkinlik 4

 "Aktif Defans’ın Yeni Aktörü Mitre Shield"

 Etkinlik 5

"2020 Siber Güvenlik Resmi ve 2021’e Bir Bakış"

 Etkinlik 6

"Tehdit Modelleme ve Güvenli Yazılım Geliştirme Süreci"

 Detaylar için: https://www.siberguvenlikhaftasi.com/

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.