STM Milli Mühendislik Çözümleriyle IDEF’23’te!

19.07 2023

STM Idef23 Key TR V3%20(1) Min

 

Türk savunmasının globaldeki güçlerinden STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. AŞ, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan IDEF'23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda yenilikçi ve milli ürünleriyle yerini alıyor.

STM IDEF’23’te deniz projeleri ve taktik mini İHA sistemlerinin yanı sıra Duvar Arkası Radar (DAR) sistemi ve danışmanlık kabiliyetlerini de ziyaretçiler ile buluşturacak.

Askeri Deniz Projeleri IDEF’23’te Ziyaretçiler ile Buluşacak

STM’nin sahip olduğu üstün mühendislik kabiliyetleri ile geliştirilen birçok askeri deniz platformu IDEF'23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda boy gösterecek. Fuarda STM’nin tasarımcısı ve ana yüklenicisi olduğu, yakın zamanda seyir testlerine başlayan, Türkiye’nin ilk milli fırkateyni TCG İSTANBUL (F-515), IDEF’in gerçekleştirileceği Büyükçekmece’ye demir atacak.

TCG İSTANBUL’un yanı sıra, Türkiye’nin ilk milli korvet projesi MİLGEM Ada Sınıfı, geçen yıl inşaa faaliyetleri başlayan Türkiye’nin ilk küçük boyutlu milli denizaltı projesi STM 500, Pakistan Donanması için inşa edilen Denizde İkmal Tankeri (PNFT), sürat-manevra gücü yüksek, satıhtan satıha güdümlü mermilerle hücum geliştirebilen STM MPAC Hücumbotu ve STM sahil güvenlik gemileri gibi diğer denizcilik projeleri de fuarda katılımcıların beğenisine sunulacak.

 F515

Taktik Mini İHA Sistemleri de IDEF’23’te Sergilenecek

İnsansız ve akıllı sistemler alanında öncü projeler geliştirerek global anlamda da başarılara imza atan STM, 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda da sektörün takdirini kazanan taktik mini İHA sistemlerini sergileyecek.

Fuarda yer alacak taktik mini İHA sistemlerinin arasında, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından aktif olarak kullanılan ve üç farklı kıtada 10’a yakın ülkeye ihraç edilen Muharebede Kanıtlanmış Döner Kanatlı Vurucu İHA Sistemi KARGU’nun yanı sıra Taşınabilir Otonom Döner Kanatlı Gözcü İHA Sistemi TOGAN, Havan Mühimmatı Taşıyan Döner Kanatlı İnsansız Hava Aracı BOYGA, Sabit Kanatlı Vurucu İHA Sistemi ALPAGU, Akıllı Dolanan Mühimmat Sistemi ALPAGUT’da yer alacak.

KARGU

Depremde Can Kurtaran STM-DAR da IDEF’te Yerini Alacak!

STM, IDEF’23’ Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde, 50’den fazla kişinin enkazdan sağ olarak çıkarılmasını sağlayan milli teknoloji STM Duvar Arkası Radar (DAR) sistemi ve Teknolojik Düşünce Merkezi STM ThinkTech kabiliyetleri ile de ziyaretçilerin ilgisini çekecek.

STM IDEF’23 Stant Bilgileri

Stand No: 720A Salon:7

Tarih: 25-28 Temmuz

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – İstanbul

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.