Siber Güvenlikte STM'ye Üç Ödül

27.02 2024

Siber Küme

Türkiye Siber Güvenlik Kümesi tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Zirvesi'nde STM, siber güvenlik ve bilişim alanında 3 ödüle layık görüldü.  

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yerli ve milli siber güvenlik ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, 4. Siber Güvenlik Sektör Zirvesi'ni Antalya'da gerçekleştirdi.

STM Teknoloji ve Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Enis Müçteba Memiş, "Yurt Dışı Tanıtım Faaliyetlerine Destek Ödülü"nü Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün'ün elinden aldı. Zirvede, STM Siber Güvenlik ve Bilişim Sistemleri Direktörü Bülent Arsal, "Siber Küme Eğitim Faaliyetlerine Destek Ödülü"nü teslim aldı.

Siber atakların gerçekleşmeden önlenmesini sağlayan, Siber Tehdit İstihbarat Portalı CyThreat, TR TEST Ürün Uygunluk Sertifikasını aldı. STM, siber güvenlikte entegratör kimliği ve tecrübesi ile siber güvenlik ekosistemini güçlendirmek adına, yerli-yabancı birçok firma ile Zirve kapsamında, B2B görüşmeler gerçekleştirdi.

Siber%20K%C3%BCme%20(2)

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.