Deniz Projelerimiz ve Vurucu İHA Sistemlerimizle Malezya'dayız!

24.03 2022

STM KualaLumpur Key 1089x611 ENGpx V3 2

 

STM olarak, bu yıl 28-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan; global sahada dünyanın en ileri teknolojilerinin sergileneceği DSA 2022’ye, yüksek teknolojili mühendislik çözümlerimizle yerimizi alacağız. 

Türk savunma sanayinin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi noktasında büyük katkılar sunan şirketimiz, Asya’nın en büyük fuarlarından biri olan DSA 2022’de; sınırsız teknolojiler ile ortaya koyduğu deniz projelerini ve taktik mini İHA sistemlerini sergileyecek.

Dünya genelinde savunma sanayi endüstrisinin en önemli proje ve ürünlerinin tanıtılacağı DSA 2022, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki Malezya Uluslararası Ticaret ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Deniz Projeleri kapsamında yüksek teknoloji odaklı mühendislik çözümleri sunan firmamız, askeri deniz platformlarını, DSA 2022’de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

STM olarak, DSA 2022 Fuarında, Türkiye’nin ilk milli fırkateyni İstif (İ) Sınıfı Fırkateyn, MİLGEM Ada Sınıfı Korvet, Sahil Güvenlik Gemisi CG-3100 ile taktik mini İHA sistemlerimiz; ALPAGU, KARGU ve TOGAN’ı Asya Pasifik ülkeleri ile buluşturacağız.

Rekabetçi, yenilikçi ve milli sistemler ile Türkiye’nin uluslararası arenada rekabet gücünü güç katan firmamızı ve projelerimizi daha yakından tanımak için standımızı ziyaret edebilirsiniz.

STM DSA2022 Stand Bilgileri

Stand No: 2265

Salon: 2

Tarih: 28–31 Mart 2022

Yer: Kuala Lumpur-Malezya

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.